07-06-2022 Hoe is het met Vicky en de honden in haar zorg?

Hoe is het nu met Vicky en de honden in haar zorg ?
Lees hier het verslag van Sofia :

‘Wij zijn net terug van een bezoek aan Vicky en de honden. Eerst en vooral, zo fijn om Vicky weer te zien en zeker om te zien hoe goed ze het doet! Ze is nu gelukkig weer thuis en kan haar revalidatie aan huis voortzetten. Ongelooflijk de weg die zij op die toch korte tijd heeft afgelegd! Het “incident” zoals zij het noemt, gebeurde nog maar op 11 februari maar je ziet bijna niks meer aan haar. Met een ongelooflijke moed en doorzettingsvermogen heeft ze zich door de revalidatie geworsteld. Ze kan nu zelfs haar werk als tandarts weer (nog wel in beperkte mate) oppakken. Niet alle leed is geleden en ze moet nog elke dag oefeningen doen, maar wij hadden echt niet verwacht haar in zo’n goede conditie te zien. We hebben een erg leuke tijd samen gehad.

Uiteraard hebben we ook de honden bezocht. Voor Vicky ook een emotioneel moment want ze was er niet meer geweest sinds februari. Zaterdag zijn we naar het shelter geweest van mevrouw Marina. De vrijwilligster daar doet zo’n prachtig werk. Gelukkig dat zij er was/is om de afwezigheid van Vicky op te vangen. Ze doet het zo goed met de honden! Ze geeft hen alle liefde die ze kan geven. Voor de financiĆ«n is er helaas geen vervanging gevonden, de kosten van voeding en medische zorg blijven dus grotendeels voor Vicky’s rekening.

Helaas hebben we toen ook afscheid moeten nemen van lieve Denise…
De dag erna hebben we “onze” Leo bezocht en de andere honden in het pension daar. Een fijn weerzien, al zouden wij hen zoveel liever zien in een echt thuis met alle liefde en comfort die ze verdienen. Maar we hebben hen allemaal alvast heel veel knuffels gegeven en eind augustus gaan we terug.
Helaas was het vanwege tijdgebrek niet mogelijk oom ook een ronde te kunnen maken door de industriewijk, waar Vicky zich zo veel jaren heeft bekommerd om de straathonden. Gelukkig heeft ze een vervangster gevonden, die deze zorg van haar heeft overgenomen. Financieel blijft Vicky echter nog wel bij dit project betrokken.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *