24-04-2022 Hulp voor Bobby

We schreven al eerder over de oude Bobby, die vanwege een hardnekkig probleem aan neus en luchtwegen voor de duur van zijn behandeling in september jl werd overgebracht naar het pension. Het goede nieuws is dat zijn verblijfskosten voorlopig zullen worden gedoneerd door Tanja Hendriks en Hugo, waarvoor Vicky heel dankbaar is.

Het slechte nieuws is dat tot nog toe nog steeds geen effectieve behandeling is gevonden en Bobby geïsoleerd zit omdat het nog steeds onduidelijk is wat hem precies mankeert en of andere honden besmet kunnen worden met een ontsteking waar geen antibiotica tegen lijkt te helpen. Zonder CT-scan (ad 250 euro) zal Bobby zijn leven lang antibiotica moeten blijven slikken, want zodra een kuur eindigt krijgen de klachten weer de overhand.

20-04-2022 Behandeling Bobby

Een bijna onmogelijke beslissing nu Vicky de kosten voor de verzorging van alle van haar afhankelijke dieren moet dragen, maar haar inkomen nu slechts een fractie is van wat zij destijds als tandarts verdiende. Wanneer we zien welke vorderingen Vicky maakt in het revalidatiecentrum zijn we hoopvol dat ze tzt haar beroep weer zal kunnen oppakken. Helaas is het nog niet zo ver en is financiële ondersteuning nog onmisbaar.

‘The shelterdogs need medical care all the time, no idea how high the bills of the 2 vets are at the time’. (Vicky)

Kan/wil je svp een steentje bijdragen aan een donatie voor een CT-scan voor Bobby plus betaling van nog openstaande rekeningen bij twee dierenartsen

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *